打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] <公投>究竟sosad在大家心目中係店架?

關閉 [複製鏈接]
你可以貼出黎.....= =
好多人扮我個名去做D KAI野出黎
我頂多係比人攪到KAI左
同埋,洗唔洗我貼埋D老手公 ...
戀戀` 發表於 3-10-2011 03:38 AM

好認真
次次見到你都係到講到自己岩哂咁.....
其實有時自己做錯左D野又唔知
比人話咪當佢提醒下你
唔再做咪得
唔使次次打到自己好似無哂錯咁係D"老手錯咁"
同唔使正係為左一件事而家自己好似而家咁
俗語都有話啦
一人退一步  海闊天空
送多樣比你
心平氣和  身體好......(唔知係唔係咁意思   差唔多就得)
回復

好認真
次次見到你都係到講到自己岩哂咁.....
其實有時自己做錯左D野又唔知
比人話咪當佢提醒下你
...
135792468aaa 發表於 3-10-2011 13:45

你平心而論..
新手唔識日巨規則..犯左少少錯..無團友提醒,比D老手放大,叫大商踢,仲係咁上樂古唱...
話要玩到我死,番港巨為止..
咁唔單止唔尊重港巨,仲好唔尊重一個有心玩既玩家..
我個時話合作BUG魔練權,D老手係咁話我叫人帶吸...
咁我想問點解老手做錯野可以咩事都無?無人攪,而且狂講粗口都得?
至少,系樂古,定係遊戲
我都係無啦啦比人罵/唱先既
而我..係比人罵,煩之前..無講過任何粗口,只係客客氣氣去傾下遊戲風氣
D人意見不合,又見你新手,就對你狂爆粗罵.完全唔比面
記得我岩岩黎玩公頻打左個人名,D日本人都明既漢字,但比條友爆粗罵,小學雞,退巨啦

而個班所謂"老手"只不過係開SER時群埋一齊既香港玩家
當時,只要一個人唱新手,佢地D FD,團友就一定幫..
逼到D新手退巨為止
有幾個都係咁,只不過我比較堅持落去
同埋講出我呢個新手黎到日巨既問題,之後,個班友就狂插..無理性討論
我好多野之前都退讓晒,
但佢地仲唔放過我
我咪想大家去正視呢個蝦人既小圈子問題囉
可惜,事情發生左,大家都只係睇,得閒就踩幾腳..去助長呢D事發生= =
都唔知毘沙門班人乜事
回復

你平心而論..
新手唔識日巨規則..犯左少少錯..無團友提醒,比D老手放大,叫大商踢,仲係咁上樂古唱...
我個 ...
戀戀` 發表於 3-10-2011 05:58 AM

咪唔好同個D香港人老手玩
日巨唔係正係得佢地
你可以同D日本人玩ga
講真係日巨打中文係唔岩
但係佢地唔理無計
In this world have this kind of person you dont need to care
回復

咪唔好同個D香港人老手玩
日巨唔係正係得佢地
你可以同D日本人玩ga
講真係日巨打中文係唔岩
但係佢 ...
135792468aaa 發表於 3-10-2011 14:04

新SER黎講,佢地叫做成班元老嫁啦..
唉..個個,新團友以後應該都跟呢班人搵食
只怪我..頭一個月系咁單機..唔去認真同其他人交流
不過個時比人封殺緊,
入咩團,條友都寄信威脅個大商,
就連日本人,都話我掛機置中,收到投訴...以為我好影響人,遊戲態度好差...
我係比班香港人集體害.
無論我個人係你地心中幾衰,幾賤都好..
至少我無害人,,只係個普通,黎日巨有心玩既玩家...
E家有個大商..仲話所有事都系我累佢..
累佢團友比人罵,累佢借唔到城..咩都入晒我數..
明明有人開分身扮我..佢就係公頻,大聲公話,向我團隊抗議,話我開分身罵佢地團隊..攪到我因為比人害..
仲要落我商團既面子,令我對我既團友/被罵既人唔好意思..
哇..真系日日都受到影響,
我日日受氣,人地又對我主觀
我黎係好好玩GAME,點解係比班人咁攪,咁害我?
無論對錯,最先道歉都係我,佢地?一係寸我,一係無視我,仲得閒就去同其他人唱衰我.
真系頂!!~~都唔知要食幾多藥.先可以訓得著
回復

新SER黎講,佢地叫做成班元老嫁啦..
唉..個個,新團友以後應該都跟呢班人搵食
只怪我..頭一個月系咁單機.. ...
戀戀` 發表於 3-10-2011 06:07 AM

其實呢點解你唔收本轉名書/開過隻新ac玩- -
之後用令一個放式去玩?
你而家知點玩
咪哂小小錢比自己一個重新ge機會
有D人唔會轉ge
咪你自己就下佢地
回復

之後用令一個放式去玩?
你而家知點玩
咪哂小小錢比自己 ...
135792468aaa 發表於 3-10-2011 14:13

係佢自己唔睇開d姐
回復

之後用令一個放式去玩?
你而家知點玩
咪哂小小錢比自己 ...
135792468aaa 發表於 3-10-2011 14:13

我開過新AC..不過..我入左同一個團隊..又同D認為信得過既人講左我系邊個= =
之後..無啦啦係團頻比人罵,仲指名話我系SOSAD...
E家無玩了...
總之..系我衰,成日以為有D人信得過..咩都同人地講..= =
講真..都唔知佢地幾時先可以放低..
我成世人都未見過D人可以咁小器..同埋有D人真系兩面人..話做番FD..又借機會插你,寸你.....
我都唔知係日巨問題定係點
可能我成日想講就講,令好多誤會發生..
不過我都盡量唔寸人,客客氣氣..點知成日受氣,比人罵
真系嬲= =
回復

係佢自己唔睇開d姐
自由萬歲 發表於 3-10-2011 06:18 AM

佢要有心先得- -
回復

佢要有心先得- -
135792468aaa 發表於 3-10-2011 14:19

就連版主都忍無可忍
回復

我開過新AC..不過..我入左同一個團隊..又同D認為信得過既人講左我系邊個= =
之後..無啦啦係團頻比人罵,仲 ...
戀戀` 發表於 3-10-2011 06:18 AM

明知自己衰過就唔好講啦= =
如果係我邊個都唔講
正係講岩岩係港巨過泥咪算- -
比個例子你
當你以前偷過野會唔會同人講你以前偷過野呀= =
唔會ga ma
同樣道理
你以前衰過ge就緊係唔會話比人知你以前邊個啦- -
係香港E個社會
人生就係咁- -
回復