樓主: richman654123
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 過時!

韓服
回復 支持 反對

本人係玩國巨,也支持國巨,因為的確無外卦,百手起家可以合神.  物價好公平,因為無福袋
同外國玩家溝通也不成問題,如果係印尼玩家用印尼文同你講野,你只要講一句:Eng plz, 佢就會同你講番英文,有小6英文程度就夠
回復 支持 反對

港服 個市街得番小貓三四個 同從前比 可憐得很呀 >。<
回復 支持 反對

回復 5# 落難軍人

以前打到,e家打唔到~   因為其他國家的人唔識打中文,密唔到你~
   為公平起見改左只限英文
回復 支持 反對

港巨管理不良 導致玩家留失

經過留下兩句而已
回復 支持 反對

回復 3# 辜單戈

一早走左,你送邊個?   我早講左,約1年半前已經冇再玩港巨
回復 支持 反對

回復 2# 星空傳說

講事實就話我散發負能量~事實上,有咩d正能量你可以show下咁?   駁我?你有論點可以駁我咩?
   show下d科金戰士點有米法個d係咪計算在內?
   很可惜,我話你知我無科金合雀已經係好廢啦
   有人已經無科金合左馬升埋250lv
   我只係叫大家有多1個選擇,唔好因為代理cheap而唔玩巨商e隻遊戲~
回復 支持 反對

回復 7# 型仔法c

我都覺得係~
   有班人-6命,用掛刷錢投到成幾千e,但又封唔到佢正身,    又比左過萬蚊合神獸,梗係唔想走,
    希望拉d人番黎玩,咁自己大佬的位置先企得穩+有人認可(玩單機很悶呵!!!      
    不過其他ser d投資真係好低,8成的城都係10e內已經夠搶(當然人地可能有資金守城)

公平性方面真係好好多!我玩左1排知道好多人無科金合到神獸先有動力慢慢玩下去
     雖然一開始咩都冇玩得幾吃力,但RC已上手的群手升左d可轉兵比你用少少綠石就換到,很快就上手 , 有番當年玩個種樂趣~   

試諗下,你辛辛苦苦打左勁耐先出的寶物,人地開掛響到24小時刷緊,個帳號主人可能出左街/訓緊教/做其他野就無本生利 , 實在so sad !!

實在冇興趣理個班護橘派~合埋眼咁支持黑橘
回復 支持 反對

回復 8# goddamnhero

咁易比我影響到而走佬的,原因只會係港巨站不住腳吧~   如果兩年前我講呢d說話,我相信冇咩人會同意~
   我只希望提供多d其他伺服器的消息比大家知,等大家唔好覺得如果唔玩港巨就絕無他選咁解
回復 支持 反對

回復 19# richman654123

走唔走你自由黎-,-講咁多無用,你同佢地嘈都無用
回復 支持 反對