樓主: richman654123
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 過時!

回復 20# chipanff

冇興趣拉佢人走+冇同佢嘈~   理性討論而已~
回復 支持 反對

有無國巨d交易內容/拍賣item睇下?
好有興趣知下國巨d材料名係點寫 ~ ?
收武器要講200lv sword/red spear ? 鬼武鬼裝又點講?
可以既順手影下大田d自說?
回復 支持 反對

個個都話香港人用掛冇錯的確係,但係個掛邊個出?
回復 支持 反對

回復  星空傳說

講事實就話我散發負能量~事實上,有咩d正能量你可以show下咁?   駁我?你有論點可以駁 ...
richman654123 發表於 28-10-2013 12:08

你D回覆內容真係好正好好笑 小朋友 講事實梗係冇問題啦 事實係用黎接受係理所當然
但係當你睇到一個唔好既事實 我地係咪應該用正面樂觀既態度去睇件事呢
港巨情況e+無疑係糟糕 但係我地係咪應該諗用咩方向用咩態度可以令自己覺得遊戲並唔係咁差
一樣可以玩得開心呢 旁觀者清呀朋友 你自己當然唔覺自己發放負能量啦 因為你已經同意你自己所有打出黎既內容
你沉醉左系咁既諗法 點打救你
姐係咁 我插你發放負能量 係唔代表我需要同時發放正能量嫁 唔好咁幼稚啦小學雞
我要駁你真係易過借火 可惜我連睇你既內容都冇興趣sosad
你問我有咩論點可以駁你 呢句真係笑我我碌地 凡事都有論點駁嫁啦
如果你所講既內容竟然係完全冇任何人可以駁 咁同你所講野100%絕對地岩有咩分別?
世事無絕對呀小DD btw你回我果最尾4句野好廢 無謂讓人恥笑
回復 支持 反對

[實在從沒想過港巨會有如此墮落的一日
如果仍然熱愛玩巨商這遊戲,實在建議各位去玩下其他伺服器
]

以上呢句野係出自你既
自己用個腦諗下背後目的背後意義係乜啦
講得好聽就實在建議 講得唔好聽咪... ...強烈要求
鬼唔知我地可以選擇玩日服韓服國服咩 講到好似港巨玩家唔知咁
如果大家覺得[找不到理繼續玩港巨] 宜家仲會留系港巨玩緊?_?
回復 支持 反對

回復  落難軍人

以前打到,e家打唔到~   因為其他國家的人唔識打中文,密唔到你~
   為公平起見改左只 ...
richman654123 發表於 28-10-2013 11:00

其實呢一項好多餘
係個頻度出字的話 左KICK個名就可以密語
見到個人 右KICK又可以密語 密語根本唔係問題
最起碼保留比人打到中文 同自己國家人傾下計都好--
回復 支持 反對

呢個話題己經係月經黎,
不如調番轉諗下,你講到其他巨咁好,點解冇大量人轉過去?
回復 支持 反對

回復 26# 落難軍人

唔係呀~   你可以用 /TO Name hi  呢個方法密人的
   人地唔識打你中文名咪唔得lo...
回復 支持 反對

回復 25# 星空傳說

用咩態度可以令自己覺得遊戲並唔係咁差!!!<<<<<<<自我感覺良好?而事實上卻唔好!你可以反駁我點解會好   我打"實在建議"你改成"強烈要求"            <<<<<<<oh~中毒太深....
   我建議完你可以唔理~
   但要求已經係有命令的成份~
   言論自由還是有吧~我建議完你就插...仲係冇理據咁插
   而事實上我唔係咩小學雞(你年齡歧視?
   你可以繼續玩你的....我冇拉你走...thx
回復 支持 反對

支持港巨~玩到汁粒為止
回復 支持 反對