打印 上一主題 下一主題
收起左側

蜜蜂專門店 仲好意思講清者自清堅持自己冇用掛?大家自己睇

今次佢本人冇出現解釋-,-等緊佢的解釋
chipanff 發表於 19-8-2013 17:12

主要解釋來來去去都係呢2個嫁啦:
1.圖中用掛者不是蜜蜂專門店(我) (我)並無任何其他分身/正身 專門店已是唯一帳號 而我絕對不認識圖中用掛者
2.圖中的用掛人士的確是我另1帳號(分身) 但當時使用這帳號的並不是專門店本人而是(我)朋友 我從來不知道他/她會用掛
難道還有第3個解釋?會唔會話... ...你地預先傾好黎屈(我)既@@點睇D對話都唔似專登掛 大房係不知情的 不要讓無辜者躺著也中槍
回復 支持 反對

回復 1# 星空傳說

第一個問題 人講你就信? 我吾相信你既智慧得甘少
    第二個問題 甘你有咩證句話係我既
回復 支持 反對

咁應該系個大房屈你喔  難道屈自己團友
回復 支持 反對

做得十分好
條友我都知係佢嫁啦(火影XX)
之前仲收好多料升鐵匠練金
回復 支持 反對

回復  星空傳說

第一個問題 人講你就信? 我吾相信你既智慧得甘少
    第二個問題 甘你有咩證句話係 ...
蜜蜂糖=) 發表於 19-8-2013 17:52

由2012年年尾開始到今時今日 我想問有幾多人會未見過你蜜蜂糖=)/蜜蜂專門店
系大田度出既字 所收既野同放既野同火影卍卍係幾乎一模一樣呀 當然 你可以話你地根本係因為咁岩同1個匠人職業
所以需要收同放既野差唔多 但又會唔會D時間咁相似呀 你系巨商冒起既同時即正正係佢冒起既時間
又會似得咁緊要?你要繼續死撐我吹得你漲?我洗冇神神屈你?我為左同人聯手捉你用掛 比你前大房同我反面
如果我唔係咁肯定你用掛 我洗作咁大犧牲?你自己話明清者自清 你係咁堅持冇用掛洗鬼回我post質疑我咩
我當時系印東影完你果2張用掛圖 唔夠20秒 你已經消失得無影無蹤 我查你個名已經係已斷線
你唔係身有屎?你唔係淆我即刻夠料po樂古?大家可以認為我亂吹 你地唔信絕對冇相干 最重要係你本人心照
你係咪死撐大家點會唔知 你睇下你呢2條質疑我既問題 仲小學過小學雞啦
你咁講果班有份比人捉到佢地係掛既夠可以咁樣反駁啦 圖文兼備你仲想抵賴?就算我唔開呢個post
仲未有足夠證據證明你係有用掛 你都唔會唔知由始至終有班人相信/估/知道你有用掛啦
你要繼續撐就自便啦 我食陣花生睇你想點撐 睇大家點睇你蜜蜂專門店 自己好好反醒下啦
回復 支持 反對

火影哥又係咪=之前果個咩雷雨風電 ?
回復 支持 反對

回復 16# k8989889

密峰=雷電
回復 支持 反對

回復 15# 星空傳說

你所講既野完全引誘思想 同先入為主 都係果句 你所講既證明都吾係證明黎 咩字尾相同 有圖有真相 你係米之前攪到你連團個位無左 想報服 無所謂既 你要甘屈既 我慢慢同你講 我吾急既 你好似好急甘既〜_〜
回復 支持 反對

回復  k8989889

密峰=雷電
chipanff 發表於 19-8-2013 19:17

當真???
你證明到係真係好呀
回復 支持 反對

回復 19# hkmnop

係!!之前雷電係我地微加幸福做團員,係斯文敵我果陣因為有人話佢係斯文果邊我踢佢的2個號(1個雷電風雨1個密峰糖)之後佢無用雷電時,佢有用密峰同我做生意,我當時係長時間放草藥比佢
回復 支持 反對