打印 上一主題 下一主題
收起左側

商二 如果*愛 <吹水區>得閒好幫手推下POST 一陣又封拈

唔會/.\ 怕怕呀/.\ 就快正日生啦啦/.\
回復 支持 反對

日哥幾時出黎請我食飯..太耐冇見><
回復 支持 反對

日日哥 我有d野想投訴
琴晚如果*愛書記:冰 天 夜
企係水原放馬尾13e 可2
咁我就密佢啦 佢話12e都ok既
咁我同佢講到明 我用分身同佢做交易

(1手交1手,12張銀票換馬尾)
註:我off前仲好清楚同佢講分身叫咩名

點知我開完分身行到埋水原易佢
佢不特止唔應機 仲拒易+唔理我
我都算 巨商大把咁既人 不不了咪唔同佢收囉

跟住我就on正身(因為成班朋友組隊升緊lv)
點知佢又密返我正身爆哂粗咁
問我點解唔應機 ok既然你咁鐘意成件事調轉來講
我心平氣和清清楚楚講返成件事比佢知
(係你唔應我機在先,所以我決定而家唔同你收啦)

佢可能覺得身為書記 巴閉啦 威威啦 所以好得戚咁講
你唔鋸就敵我團囉 睇下會點
請問各位有冇聽過1人做事1人當

正所謂牙仔做錯事 老豆幫得佢幾多次呢
請問如果*愛座座各位理智既商2玩家評評理
希望你地以中立既角度去睇呢件事

請問你地團是否接受到這橫不講理的書記
小弟在此向如果*愛大房講聲
呢條友再留係團度 只會影衰成個如果*愛的名譽
我誠意勸如果*愛大房把呢條友踢左去,免得貴團聲名受損

小弟商2名稱:“花公子”
如果各位有咩疑點要問
極之歡迎係樂古pm我or係巨商密我
多謝各位睇哂成篇咁長既文
回復 支持 反對

日日哥 我有d野想投訴
琴晚如果*愛書記:冰 天 夜
企係水原放馬尾13e 可2
咁我就密佢啦 佢話12e都ok既
...
soivan_1989 發表於 23-5-2010 08:18

我團d書記 都係是但咁封 佢地一向都唔會覺得特別巴閉掛 =.=

你地交易詳情 我不太清楚 總不能只聽你單方面講吧.....

+上又冇咩圖睇 我都唔知你地傾左d乜牙 /_\

等我去找下冰天了解下先啦

但一向來說 不是昆人的話 我都不會踢人的

只是口角 成日都會有嫁啦 兩個人一言不合 一上火時 爆粗好正常的

ed事我希望你地可以自己解決到啦 交易既事 好少事姐
回復 支持 反對

我團d書記 都係是但咁封 佢地一向都唔會覺得特別巴閉掛 =.=

你地交易詳情 我不太清楚 總不能只聽你單方 ...
日_日 發表於 25-5-2010 12:19

我知道其實根本就係小事一埸
但係身為書記
係咪應該帶頭做個好榜樣呢
使唔使一言不合就爆哂粗咁
請問爆粗代表d咩呢
難道爆粗就代表發洩的嗎
我係度回日日哥你
目的係想佢知錯難改
我亦冇本事搞大件事
只想比日日哥知道你呢位書記係咁既人

我忠旨由始至終都係我簽名果句說話
希望你明白我係度回post並唔係同你搞敵對的
回復 支持 反對

我知道其實根本就係小事一埸
但係身為書記
係咪應該帶頭做個好榜樣呢
使唔使一言不合就爆哂粗咁
請問爆粗 ...
soivan_1989 發表於 25-5-2010 16:37

在我團 書記不代表是什麼的.....

我想應該沒有人會因為他是書記/攻將就會有什麼特別吧

加上 我團頻 日日都在爆粗的 所以我不覺得有什麼問題

我團不是學校來 好自由的

我不想規範什麼不準做這樣不準做那樣

大家都有返咁上下年紀 做事應該不會太過份吧

如果你要說到爆粗就代表發洩 那就要看你們當時對話的情況和語氣啦
回復 支持 反對

在我團 書記不代表是什麼的.....

我想應該沒有人會因為他是書記/攻將就會有什麼特別吧

加上 我團頻 日 ...
日_日 發表於 25-5-2010 17:30

如果日日你一直支持你的團員爆粗不是什麼一回事
我想我們可以終止談話了
我一直都在說我著重的不是什麼
只是為什麼你團的書記可以隨隨便便就爆粗呢
難道你覺得這一點不失禮你的團的嗎
如果你說你不覺得 真的不用和不需要再談下去
回復 支持 反對